per veure tots els treballs

Canvi de lloc del blog

Com la biblioteca, Montserrat Roig ha obert un blog
on es posa totes les activitats que fem al taller:
Escriure en català. aquí, posaré només el que escric jo
us convido a que aneu a:
http://escricat.blogspot.com.es/

dimecres, 10 de gener de 2018

Lectura: Paraules emmetzinades.Paraules emmetzinades.

Llibre tant per joves com per adults. Tracte d'un tema molt actual, intrigant i ben resolt.

Després de fer la lectura, totes varem coincidir que ens va enganxar des del primer moment.

Varem tenir una conversa de dues hores amb  l'autora Maite Carranza, va ser una xerrada molt interessant, tant del llibre, del tema que parla, com d'altres temes d'actualitat que toca o no en altres obres.

La Maite Carranza per escriure una d'aquestes novel·les fa una gran recerca de casos i persones relacionades per poder aconseguir que la historia pugui ser creïble. Rere cada llibre hi ha moltes hores d'investigació i recerca.

Al final una fotografía pel record. I un escrit a face de l'autora parlant del moment. Cosa que és d'agraïr.
A LA BIBLIOTECA DE SANT FELIU AMB LES NOIES MÉS EIXERIDES.
De vegades no cal anar gaire lluny, a la cantonada del teu poble et trobes una tertúlia de bones lectores i passes una tarda de xerrera, malgrat no tenir gens ni mica de veu.
.......
Resenya de la trovada.

La nostra trobada mensual del 9 de gener ha comptat amb la presència de l’escriptora Maite Carranza, autora del llibre que hem llegit darrerament, Paraules emmetzinades.

   Les dues hores que hem passat amb ella se’ns han fet curtes. Ha estat un plaer sentir-la parlar de la seva feina com a novel·lista i guionista i, sobretot, de la novel·la que havíem llegit i de la problemàtica tan punyent que presenta, els abusos als infants. Ens ha impressionat el seu domini del tema i tota la feina que ha fet en el procés de documentació. Va respondre amb paciència i entusiasme a totes les nostres preguntes sobre el tema, els personatges, les pistes sobre el desenllaç, el final inesperat… i moltes més, tot i el problema de veu que tenia.

   
Moltes gràcies, Maite, pel regal que ens has fet!

Montserrat Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada