per veure tots els treballs

Canvi de lloc del blog

Com la biblioteca, Montserrat Roig ha obert un blog
on es posa totes les activitats que fem al taller:
Escriure en català. aquí, posaré només el que escric jo
us convido a que aneu a:
http://escricat.blogspot.com.es/

dissabte, 6 de gener de 2018

Dinar de Nadal 2017

Dinar de Nadal


Com cada final d’any hem fet un dinar de germanor, aquest divendres dia 22 de desembre 2017. És el dia del sorteig de la Loteria Nacional, i la nostra loteria ha estat poder està celebrant un nou dinar totes juntes. Hem estat nou, ja que l’Emilia no ha pogut venir, cosa que hem sentit totes. Per altre banda hem tingut la sorpresa i l’alegria que hi ha assistit la Carme Vallverdú que feia un temps estava pioca. Ha estat, com acostuma, un dinar molt agradable. La conversa entre unes i altres ha anat variant de temes: Nadal, llibres llegits, família, grip i virus...

A l’acabar la Montserrat ens ha donat el recull amb els contes de Nadal, però abans ens ha fet endevinar a cadascuna a qui corresponia cada conte. Tot i fent tant de temps que estem al grup ens ha estat difícil endevinar quin era de qui; la Roser a estat la més audaç endevinant-ne 7 de 10.

Com cada any, hem fet un petit present a la Montserrat entre totes, i ella ens ha regalat també un detall a cadascuna. La Carme Valios també ens ha fet una Nadala a cada una, un detall força bonic.

El què importa és que el grup continua amb ganes i malgrat que cada any per diferents motius personals hi ha algunes baixes, i també altes, les que hi som anem trobant-nos i continuem endavant sempre en molt bona convivència.

Aquí teniu algunes fotos de la trobada.

Bones festes i bon any
Crónica feta per Imma Cauhé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada